Echipe | Id'uri | Meciuri | Pct |
1.Wolfsburg | florin_smecheru1 | 6 | 12 |
2.Manchester City | zeus_flo2pac | 6 | 12 |
3.Sunderland | marian_mastermind | 6 | 7 |
4.Chelsea | irimie_benzema | 6 | 4 |
Ultima editare efectuata de catre Blue. in Lun Iul 26, 2010 3:56 pm, editata de 1 ori
Echipe | Id'uri | Meciuri | Pct |
1.Wolfsburg | florin_smecheru1 | 6 | 12 |
2.Manchester City | zeus_flo2pac | 6 | 12 |
3.Sunderland | marian_mastermind | 6 | 7 |
4.Chelsea | irimie_benzema | 6 | 4 |
Irimie a scris:chelsea 2-1 wolfsburg a iesit in minutul 90 nam apucats a fac poza
wolfsburg 1-0 chelsea
hei man dar pot sa te fac cu unul de 60 dar ce nu styy sa faci un om se da sageata intro parte nu mergi inainte k turcul;)bobei a scris:Irimie a scris:chelsea 2-1 wolfsburg a iesit in minutul 90 nam apucats a fac poza
wolfsburg 1-0 chelseaDute ma baitule si lasama :-j:-j
Aveti grija cu el
E foarte bun mai ales are niste fundasi super buni :||:|
Pe mne teri si alex care aveau cel mult 70 la spr mil facea pe antonoli care facuse 98 pe postul lui :-j:-j
Hai succes in continuare...Confirm
saty para bn ca ai luat 3 pnct ca nici meciul de 1 la 0 nu merytay sa castygy :p :pbobei a scris:Irimie a scris:chelsea 2-1 wolfsburg a iesit in minutul 90 nam apucats a fac poza
Aveti grija cu el
Pe mne teri si alex care aveau cel mult 70 la spr mil facea pe antonoli care facuse 98 pe postul lui :-j:-j
Irimie a scris:saty para bn ca ai luat 3 pnct ca nici meciul de 1 la 0 nu merytay sa castygy :p :pbobei a scris:Irimie a scris:chelsea 2-1 wolfsburg a iesit in minutul 90 nam apucats a fac poza
Aveti grija cu el
bobei a scris:Irimie a scris:saty para bn ca ai luat 3 pnct ca nici meciul de 1 la 0 nu merytay sa castygy :p :pbobei a scris:Irimie a scris:chelsea 2-1 wolfsburg a iesit in minutul 90 nam apucats a fac poza
Aveti grija cu el
lol:-j:-j
Prost am fost ca nam fakut printuri la statistica:-j:-j hai gata numai vorbi ca strici forumu;):) Si deja incepi sa ma inevezi cam tare.
oaiii.....nu suport tacticile defensivebobei a scris:Wolfsburg 1-0 Manchester City
Manchester City 1-3 Wolfsburg
zeus2pac a scris:oaiii.....nu suport tacticile defensivebobei a scris:Wolfsburg 1-0 Manchester City
Manchester City 1-3 Wolfsburg
Skater a scris:dati-mi add sa jucam , id: marian_mastermind ... bft all
bobei a scris:Skater a scris:dati-mi add sa jucam , id: marian_mastermind ... bft all
o©© F L 0 R 1 n ©©o: sall
o©© F L 0 R 1 n ©©o: esti
o©© F L 0 R 1 n ©©o: ?
Hide Recent Messages (F3)
BUZZ!!!
o©© F L 0 R 1 n ©©o: mha
o©© F L 0 R 1 n ©©o: raspunde
o©© F L 0 R 1 n ©©o: sa jukam
o©© F L 0 R 1 n ©©o: in becks
tyam dat man de 3 ori dar numai numi apariSkater a scris:chelsea da-mi add ca inca nu mi-ai dat :|
Skater a scris:Wolfsburg - Sunderland 2-0
Sunderland - Wolfsburg 3-0 https://2img.net/r/ihimizer/img819/9079/wolfs.png
conf mam jukt in primul meciSkater a scris:Chelsea - Sunderland 2-2
Sunderland - Chelsea 2-0