Echipe | Id'uri | Meciuri | Pts |
1.Arsenal | just_crazy33 | 6 | 13 |
2.Ajax | dickded_undkane | 4 | 10 |
3.Valencia | fat.amfosthot | 4 | 6 |
4.Everton | diavolo_steaua_fan | 0 | 0 |
Ultima editare efectuata de catre IL Fenomeno in Vin Iul 02, 2010 9:22 am, editata de 1 ori
Echipe | Id'uri | Meciuri | Pts |
1.Arsenal | just_crazy33 | 6 | 13 |
2.Ajax | dickded_undkane | 4 | 10 |
3.Valencia | fat.amfosthot | 4 | 6 |
4.Everton | diavolo_steaua_fan | 0 | 0 |
3velyn a scris: ARSENAL- AJAX AMSTERDAM 2-5
PRINT: https://2img.net/r/ihimizer/img18/6927/arstur.png
AJAX AMSTERDAM - ARSENAL 1-1
PRINT: https://2img.net/r/ihimizer/img808/6618/returars.png
BFT
marian16 a scris:arsenal---everton 2-1/1-0 in retur a iesit cand am scapat singur cu portaru...cik am dat q-w ...a fost a curat
DIAVOLO_No a scris:marian16 a scris:arsenal---everton 2-1/1-0 in retur a iesit cand am scapat singur cu portaru...cik am dat q-w ...a fost a curat
auzi ce minte la el cu sa fie A curat daca a fost Q+W ...dupa ce tot u conduci si era min 87 ..... dai Q+W de parca eu conduceam ...vai samar de capul tau ....jaoca corect daca sti sa joci ...tot meciul nu mai vazut pe mine sa dau cu MINGEA pe sus ....si zic ca a fost A curat ...daca ala era A eu sunt BUSH .....dar din pacate nus ....asa ca invata sa joci si pe urma sa zici ca era A ...si pe langa asta nu sa incarcat bara .....
Blue. a scris:DIAVOLO_No a scris:marian16 a scris:arsenal---everton 2-1/1-0 in retur a iesit cand am scapat singur cu portaru...cik am dat q-w ...a fost a curat
auzi ce minte la el cu sa fie A curat daca a fost Q+W ...dupa ce tot u conduci si era min 87 ..... dai Q+W de parca eu conduceam ...vai samar de capul tau ....jaoca corect daca sti sa joci ...tot meciul nu mai vazut pe mine sa dau cu MINGEA pe sus ....si zic ca a fost A curat ...daca ala era A eu sunt BUSH .....dar din pacate nus ....asa ca invata sa joci si pe urma sa zici ca era A ...si pe langa asta nu sa incarcat bara .....Daca ai Dovada te rog sa postezi pe forum!!
asta i-am zis si eu sa-mi demonstreze acest lucru...dar dak nui vene-a sa creada k a fost a trebuia sa urmaresti linia de jos sa vezi k sa incarcat;)
confirm bvmarian16 a scris:arsenal----valencia 4-1/3-1
https://2img.net/r/ihimizer/i/asdasdxr.png/
https://2img.net/r/ihimizer/i/valenciae.png/
bv adv
marian16 a scris:Blue. a scris:DIAVOLO_No a scris:marian16 a scris:arsenal---everton 2-1/1-0 in retur a iesit cand am scapat singur cu portaru...cik am dat q-w ...a fost a curat
auzi ce minte la el cu sa fie A curat daca a fost Q+W ...dupa ce tot u conduci si era min 87 ..... dai Q+W de parca eu conduceam ...vai samar de capul tau ....jaoca corect daca sti sa joci ...tot meciul nu mai vazut pe mine sa dau cu MINGEA pe sus ....si zic ca a fost A curat ...daca ala era A eu sunt BUSH .....dar din pacate nus ....asa ca invata sa joci si pe urma sa zici ca era A ...si pe langa asta nu sa incarcat bara .....Daca ai Dovada te rog sa postezi pe forum!!
asta i-am zis si eu sa-mi demonstreze acest lucru...dar dak nui vene-a sa creada k a fost a trebuia sa urmaresti linia de jos sa vezi k sa incarcat;)
DIAVOLO_No a scris:marian16 a scris:Blue. a scris:DIAVOLO_No a scris:marian16 a scris:arsenal---everton 2-1/1-0 in retur a iesit cand am scapat singur cu portaru...cik am dat q-w ...a fost a curat
Bine ma Frate asa sa fie ...cam greu sa faci print la FAZE DE ASTEA ....dar un lucru de cand joc fifa ...sau de cand joc alti aratami ca zice unu ADEVARUL CA A FOLOSOT Q+W..... EU BAG MANA IN FOC CA TOTI ZIC CA A FOST "A" .... aratami mie ala care zice ca a folosit Q+W .... din toti nici UNU nu o sa recunoasca ca a folosit ...asa ca nu mai are rost ...
Puneti toti 3-0 cu mine ...ca sunt satul de oameni care MINT pentru UN JOC .....ce faceti ma in REALITATE ...sau cum se zice ..." este scump adevarul si doare si nu vil permiteti".... in fine bv tine ....
vad k iti place sa povestesti ...io nu joc q-w de la mn intreaba si u pe cn vrei
amfosthot a scris:Everton - Valencia 0-3 // 0-3
amfosthot a scris:Valencia - Ajax 0-0
Ajax - Valencia 1-3 (Eduardo x2 , Mata)
DIAVOLO_No a scris:amfosthot a scris:Everton - Valencia 0-3 // 0-3
confirm ...sa nu fiu nesimtit ...si bft frate ...
confirm si pentru ceilalti care au de jucat cu mine....si mam retras din campul asta ...si bft mai departe ...si incercati sa nu mintit pentru un joc ca nu castigati milioane de euro sau ...eu stiu ce este de distractie ...in fine nu am la cine sa zic ...se vede ....