Bine ati venit pe site-ul nostru Fifa-Becks !! Inscriete si tu alaturi de noi si devino o legenda!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Bine ati venit pe site-ul nostru Fifa-Becks !! Inscriete si tu alaturi de noi si devino o legenda!

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

+3
marian16
3velyn
IL Fenomeno
7 participanți

Grupa B UCL

IL Fenomeno
    IL Fenomeno
    Administrator
    Administrator

Joburi/Distractii : Football/FIFA

Grupa B UCL Empty Grupa B UCL

Mesaj Scris de IL Fenomeno Joi Iun 17, 2010 8:20 am

Echipe
    Id'uri
    Meciuri
    Pts
    1.Arsenal
    just_crazy336
    13
    2.Ajax
    dickded_undkane4
    10
    3.Valencia
    fat.amfosthot4
    6
    4.Everton
    diavolo_steaua_fan0
    0

Ultima editare efectuata de catre IL Fenomeno in Vin Iul 02, 2010 9:22 am, editata de 1 ori
    3velyn
    3velyn
    Legend
    Legend

Joburi/Distractii : -

Grupa B UCL Empty Re: Grupa B UCL

Mesaj Scris de 3velyn Lun Iun 28, 2010 8:46 pm

ARSENAL- AJAX AMSTERDAM 2-5
    PRINT: https://2img.net/r/ihimizer/img18/6927/arstur.png
    AJAX AMSTERDAM - ARSENAL 1-1
    PRINT: https://2img.net/r/ihimizer/img808/6618/returars.png

BFT
    marian16
    marian16
    VIP Member
    VIP Member

Mesaj Scris de marian16 Lun Iun 28, 2010 8:53 pm

3velyn a scris: ARSENAL- AJAX AMSTERDAM 2-5
    PRINT: https://2img.net/r/ihimizer/img18/6927/arstur.png
    AJAX AMSTERDAM - ARSENAL 1-1
    PRINT: https://2img.net/r/ihimizer/img808/6618/returars.png

BFT

da...ce sa zic...doar 2 meciuri proaste... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
    marian16
    marian16
    VIP Member
    VIP Member

Mesaj Scris de marian16 Mar Iun 29, 2010 10:30 am

diavolo dami add
    DIAVOLO_No
    DIAVOLO_No
    Member
    Member

Mesaj Scris de DIAVOLO_No Mar Iun 29, 2010 10:46 am

marian16 a scris:diavolo dami add

am dat add la toti
    marian16
    marian16
    VIP Member
    VIP Member

Mesaj Scris de marian16 Mar Iun 29, 2010 11:36 am

arsenal---everton 2-1/1-0 in retur a iesit cand am scapat singur cu portaru...cik am dat q-w cyclops ...a fost a curat
    DIAVOLO_No
    DIAVOLO_No
    Member
    Member

Mesaj Scris de DIAVOLO_No Mar Iun 29, 2010 11:39 am

marian16 a scris:
    arsenal---everton 2-1/1-0 in retur a iesit cand am scapat singur cu portaru...cik am dat q-w cyclops ...a fost a curat

auzi ce minte la el cu sa fie A curat daca a fost Q+W ...dupa ce tot u conduci si era min 87 ..... dai Q+W de parca eu conduceam ...vai samar de capul tau ....jaoca corect daca sti sa joci ...tot meciul nu mai vazut pe mine sa dau cu MINGEA pe sus ....si zic ca a fost A curat ...daca ala era A eu sunt BUSH .....dar din pacate nus ....asa ca invata sa joci si pe urma sa zici ca era A ...si pe langa asta nu sa incarcat bara .....
    Blue.
    Blue.
    Administrator
    Administrator

Joburi/Distractii : distractia cu prietenii

Mesaj Scris de Blue. Mar Iun 29, 2010 12:08 pm

DIAVOLO_No a scris:
    marian16 a scris:

auzi ce minte la el cu sa fie A curat daca a fost Q+W ...dupa ce tot u conduci si era min 87 ..... dai Q+W de parca eu conduceam ...vai samar de capul tau ....jaoca corect daca sti sa joci ...tot meciul nu mai vazut pe mine sa dau cu MINGEA pe sus ....si zic ca a fost A curat ...daca ala era A eu sunt BUSH .....dar din pacate nus ....asa ca invata sa joci si pe urma sa zici ca era A ...si pe langa asta nu sa incarcat bara .....
    Daca ai Dovada te rog sa postezi pe forum!!
    marian16
    marian16
    VIP Member
    VIP Member

Mesaj Scris de marian16 Mar Iun 29, 2010 1:08 pm

Blue. a scris:
    DIAVOLO_No a scris:
    marian16 a scris:

asta i-am zis si eu sa-mi demonstreze acest lucru...dar dak nui vene-a sa creada k a fost a trebuia sa urmaresti linia de jos sa vezi k sa incarcat;) Shocked

marian16
    marian16
    VIP Member
    VIP Member

Mesaj Scris de marian16 Mar Iun 29, 2010 1:12 pm

amfosthot
    amfosthot
    Member
    Member

Mesaj Scris de amfosthot Mar Iun 29, 2010 1:14 pm

confirm bv @
    DIAVOLO_No
    DIAVOLO_No
    Member
    Member

Mesaj Scris de DIAVOLO_No Mar Iun 29, 2010 5:59 pm

marian16 a scris:
    Blue. a scris:
    DIAVOLO_No a scris:
    marian16 a scris:

asta i-am zis si eu sa-mi demonstreze acest lucru...dar dak nui vene-a sa creada k a fost a trebuia sa urmaresti linia de jos sa vezi k sa incarcat;) Shocked

Bine ma Frate asa sa fie ...cam greu sa faci print la FAZE DE ASTEA ....dar un lucru de cand joc fifa ...sau de cand joc alti aratami ca zice unu ADEVARUL CA A FOLOSOT Q+W..... EU BAG MANA IN FOC CA TOTI ZIC CA A FOST "A" .... aratami mie ala care zice ca a folosit Q+W .... din toti nici UNU nu o sa recunoasca ca a folosit ...asa ca nu mai are rost ...

Puneti toti 3-0 cu mine ...ca sunt satul de oameni care MINT pentru UN JOC .....ce faceti ma in REALITATE ...sau cum se zice ..." este scump adevarul si doare si nu vil permiteti".... in fine bv tine ....

marian16
    marian16
    VIP Member
    VIP Member

Mesaj Scris de marian16 Mar Iun 29, 2010 6:02 pm

DIAVOLO_No a scris:
    marian16 a scris:
    Blue. a scris:
    DIAVOLO_No a scris:
    marian16 a scris:

Bine ma Frate asa sa fie ...cam greu sa faci print la FAZE DE ASTEA ....dar un lucru de cand joc fifa ...sau de cand joc alti aratami ca zice unu ADEVARUL CA A FOLOSOT Q+W..... EU BAG MANA IN FOC CA TOTI ZIC CA A FOST "A" .... aratami mie ala care zice ca a folosit Q+W .... din toti nici UNU nu o sa recunoasca ca a folosit ...asa ca nu mai are rost ...

Puneti toti 3-0 cu mine ...ca sunt satul de oameni care MINT pentru UN JOC .....ce faceti ma in REALITATE ...sau cum se zice ..." este scump adevarul si doare si nu vil permiteti".... in fine bv tine ....

vad k iti place sa povestesti cyclops ...io nu joc q-w de la mn intreaba si u pe cn vrei No

DIAVOLO_No
    DIAVOLO_No
    Member
    Member

Mesaj Scris de DIAVOLO_No Mar Iun 29, 2010 6:04 pm

nu povestesc la nimeni dar asta este ADEVARUL ....sa sti ..asta tie scuza ca imi place mie sa povestesc... bv frate ..te felicit
    amfosthot
    amfosthot
    Member
    Member

Mesaj Scris de amfosthot Mar Iun 29, 2010 6:06 pm

Everton - Valencia 0-3 // 0-3
    DIAVOLO_No
    DIAVOLO_No
    Member
    Member

Mesaj Scris de DIAVOLO_No Mar Iun 29, 2010 6:10 pm

amfosthot a scris:Everton - Valencia 0-3 // 0-3

confirm ...sa nu fiu nesimtit ...si bft frate ...

confirm si pentru ceilalti care au de jucat cu mine....si mam retras din campul asta ...si bft mai departe ...si incercati sa nu mintit pentru un joc ca nu castigati milioane de euro sau ...eu stiu ce este de distractie ...in fine nu am la cine sa zic ...se vede .... Grupa B UCL 26931 Grupa B UCL 26931
    zeus2pac
    zeus2pac
    Super Moderator
    Super Moderator

Joburi/Distractii : fotbal

Mesaj Scris de zeus2pac Mar Iun 29, 2010 6:20 pm

CLASAMENT ACTUALIZAT!!!!
    Aveti toti 3-0 cu EVERTON
    amfosthot
    amfosthot
    Member
    Member

Mesaj Scris de amfosthot Mar Iun 29, 2010 6:49 pm

Valencia - Ajax 0-0
    Ajax - Valencia 1-3 (Eduardo x2 , Mata) clown
    3velyn
    3velyn
    Legend
    Legend

Joburi/Distractii : -

Mesaj Scris de 3velyn Mar Iun 29, 2010 6:53 pm

amfosthot a scris:Valencia - Ajax 0-0
    Ajax - Valencia 1-3 (Eduardo x2 , Mata) Grupa B UCL 734468
    marian16
    marian16
    VIP Member
    VIP Member

Mesaj Scris de marian16 Mar Iun 29, 2010 7:43 pm

DIAVOLO_No a scris:
    amfosthot a scris:Everton - Valencia 0-3 // 0-3

confirm ...sa nu fiu nesimtit ...si bft frate ...

confirm si pentru ceilalti care au de jucat cu mine....si mam retras din campul asta ...si bft mai departe ...si incercati sa nu mintit pentru un joc ca nu castigati milioane de euro sau ...eu stiu ce este de distractie ...in fine nu am la cine sa zic ...se vede .... Grupa B UCL 26931 Grupa B UCL 26931

e problema ta k nu stii sa pierzi
    IL Fenomeno
    IL Fenomeno
    Administrator
    Administrator

Joburi/Distractii : Football/FIFA

Mesaj Scris de IL Fenomeno Vin Iul 02, 2010 9:22 am

Clasament Actualizat! Shocked

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat