Echipe | Id'uri | Meciuri | Pts |
1.La Galaxy | benu_benu11 | 0 | 9 |
2.Aston Villa | dany_coco2006 | 0 | 7 |
3.Torino | play_fifa0890 | 0 | 5 |
4.Everton | marian_adryan | 0 | 5 |
Ultima editare efectuata de catre Blue. in Mier Mai 12, 2010 4:16 pm, editata de 1 ori
Echipe | Id'uri | Meciuri | Pts |
1.La Galaxy | benu_benu11 | 0 | 9 |
2.Aston Villa | dany_coco2006 | 0 | 7 |
3.Torino | play_fifa0890 | 0 | 5 |
4.Everton | marian_adryan | 0 | 5 |
kaka a scris:aston vila-everton 2-2 papin 2x
everton-aston villa 0-4 papin 2x,yong 1x,reo-kocko 1x
ma frate da buni mai sunt ashtia care fac asha, nu inteleg de ce a mai jucat pana aici... dak nu isi termina toate meciurile... inseamna ca baiatul nu are mai mult de 10 - 12 ani :) ...Marin a scris:kaka a scris:aston vila-everton 2-2 papin 2x
confirm si ma retrag oficieal din campionat
sau da are 16 :) ) aquma am vazut... dar nu gandeshte mai departe de un copil de 10 - 12 ani :)adidas a scris:ma frate da buni mai sunt ashtia care fac asha, nu inteleg de ce a mai jucat pana aici... dak nu isi termina toate meciurile... inseamna ca baiatul nu are mai mult de 10 - 12 ani :) ...Marin a scris:kaka a scris:aston vila-everton 2-2 papin 2x
confirm si ma retrag oficieal din campionat
kaka a scris:aston villa-torino 0-0
torino-aston villa 0-1 papin 1x
Blue. a scris:Torino -- Everton 1-1 || 3-0
Mokake 2x,Petre 1x,Marcelo 1x
Bah frate ce net ai sami bag.......cv in el de net ca merge numai in POZE !!ben a scris:la galaxy 2-1 fc torino
fc torino 2-3 la galaxy
cum poti sa minti mai nerusinatule.....intri o data la saptamana pe mess si tot tu comentezi...nu ti-e rusine...trece ma si 5-0 ca oricum sunt califact si eu si tu...minti ca ordinaru....cata nesimtire conduc cate unii...asta e..ben a scris:la galaxy 3-0 asta villa
asta villa 0-3 la galaxy (odata lam vazut p mess si nu a rasouns)
kaka a scris:cum poti sa minti mai nerusinatule.....intri o data la saptamana pe mess si tot tu comentezi...nu ti-e rusine...trece ma si 5-0 ca oricum sunt califact si eu si tu...minti ca ordinaru....cata nesimtire conduc cate unii...asta e..ben a scris:la galaxy 3-0 asta villa
ba nu ti-e rusine tu ala care ma rugai sa fac blat cu tine sa ramana adminu aksa... :lol: esti varzaben a scris:kaka a scris:cum poti sa minti mai nerusinatule.....intri o data la saptamana pe mess si tot tu comentezi...nu ti-e rusine...trece ma si 5-0 ca oricum sunt califact si eu si tu...minti ca ordinaru....cata nesimtire conduc cate unii...asta e..ben a scris:la galaxy 3-0 asta villa
:))=))) ce mahh??? am stat toata saptamana p mess odata team vazut si atunci nici nu ai raspuns;)
nu va fi nici un 5-0 sau 3-0 nu ai jucat asa ramane!Baftaben a scris:la galaxy 15 pct
asta villa 8 pct
fc torino 5 pct
everton 5 pct