Bine ati venit pe site-ul nostru Fifa-Becks !! Inscriete si tu alaturi de noi si devino o legenda!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Bine ati venit pe site-ul nostru Fifa-Becks !! Inscriete si tu alaturi de noi si devino o legenda!

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Cine v-a castiga anul asta Campionatul Romaniei?

Sondaj

Cine v-a castiga anul asta Campionatul Romaniei?

[ 3 ]
    Cine v-a castiga anul asta Campionatul Romaniei? I_vote_lcap75%Cine v-a castiga anul asta Campionatul Romaniei? I_vote_rcap [75%] 
    [ 1 ]
    Cine v-a castiga anul asta Campionatul Romaniei? I_vote_lcap25%Cine v-a castiga anul asta Campionatul Romaniei? I_vote_rcap [25%] 
    [ 0 ]
    Cine v-a castiga anul asta Campionatul Romaniei? I_vote_lcap0%Cine v-a castiga anul asta Campionatul Romaniei? I_vote_rcap [0%] 
    [ 0 ]
    Cine v-a castiga anul asta Campionatul Romaniei? I_vote_lcap0%Cine v-a castiga anul asta Campionatul Romaniei? I_vote_rcap [0%] 
    [ 0 ]
    [ 0 ]
    [ 0 ]

Total voturi: 4
    Sondaj inchis
    Blue.
    Blue.
    Administrator
    Administrator

Joburi/Distractii : distractia cu prietenii

Cine v-a castiga anul asta Campionatul Romaniei? Empty Cine v-a castiga anul asta Campionatul Romaniei?

Mesaj Scris de Blue. Lun Apr 19, 2010 11:50 am

Voteaza-ti Favorita!!

Ultima editare efectuata de catre Blue. in Vin Mai 07, 2010 4:47 pm, editata de 1 ori
    Vizitato
    Vizitator

Cine v-a castiga anul asta Campionatul Romaniei? Empty Re: Cine v-a castiga anul asta Campionatul Romaniei?

Mesaj Scris de Vizitato Lun Apr 19, 2010 6:21 pm

Votez steaua deoarece cred ca va trece peste tot ce sa intamplat pe 2 pun CFR u

Data/ora curentă este: Vin Noi 01, 2024 9:25 am