Bafta all
+4
marian16
nani
Ronaldo
Blue.
8 participanți
Rezultate FB
Blue.- Administrator
- Joburi/Distractii : distractia cu prietenii
- Mesaj n°1
Rezultate FB
Aici postati Rezultatele si Marcatori:
Bafta all
Bafta all
Ronaldo- Legend
- Mesaj n°2
Re: Rezultate FB
Arsenal 2-1 Sturgat x2 matta/>......................?
Arsenal 3-0 Sturgat x2 matta x1 gerarrd
bafta mai departe
bafta mai departe
nani- Legend
- Mesaj n°3
Ronaldo a scris:Arsenal 2-1 Sturgat x2 matta/>......................?
bafta mai departe
PL si Caciula
Ronaldo- Legend
- Mesaj n°4
TUR:::::Arsenal 3-1 Juventus x2 matta x1 gerrard/.............? RETUR MAI INDATA CA NA MAI INTRAT PE MES :d
marian16- VIP Member
- Mesaj n°5
sunderland----club america 3-2/4-1
marcatori sunderland: 5x cisse...2x d.bent
4linutzu- Member
- Joburi/Distractii : footbal/fifa
- Mesaj n°6
marian16 a scris:sunderland----club america 3-2/4-1
confirm !!
Djvisi- Member
- Joburi/Distractii : FIFA NFS !!
- Mesaj n°8
HSV 0-1 Stuttgard
Stuttgard 2-0 HSV
a marcat 2x cacau 1x marica
Stuttgard 2-0 HSV
a marcat 2x cacau 1x marica
Djvisi- Member
- Mesaj n°9
Juventus 1-3 Stuttgard
Stuttgard 1-1 Juventus
a marcat 3x cacao 1x marica
Stuttgard 1-1 Juventus
a marcat 3x cacao 1x marica
3velyn- Legend
- Joburi/Distractii : -
- Mesaj n°11
[quote="Djvisi"]Juventus 1-3 Stuttgard
Stuttgard 1-1 Juventus
a marcat 3x cacao 1x marica[/quot e]
LA MN AU MARCAT AMAURI SI DEL PIERO
Stuttgard 1-1 Juventus
a marcat 3x cacao 1x marica[/quot e]
LA MN AU MARCAT AMAURI SI DEL PIERO
Djvisi- Member
- Mesaj n°12
Bordeaux 2-3 Stuttgard
Stuttgard 5-2 Bordeaux
a marcat 6x cacao 2x Marica
Stuttgard 5-2 Bordeaux
cristiano99- Member
- Joburi/Distractii : fotbal
- Mesaj n°13
...................................
Djvisi a scris:Bordeaux 2-3 Stuttgard
Stuttgard 5-2 Bordeaux
Asta numai fifa n'a jukt :-j din 12 min d l jok 5 le'a tras de timp se plimba pe teren .
Dak erai mai bun recunos dar asa.....
Ejti o gasca:(((
Bft
Djvisi- Member
- Mesaj n°14
bai frate nu mam plimbat pe teren dar ce ai fi vrut sa fac daca toti jucatori tai erau la mn in teren sa o dau pe mij sa o recuperezi tu sa imi dai gol?....mai bine imi dau autogol ca ii mai simplu ce draq....si totusi sa dai 5 goluri in primu meci si 3 in al 2-lea si sa am si timp sa ma plimb pe teren nu crezi ca is cam multe minute??cristiano99 a scris:Djvisi a scris:Bordeaux 2-3 Stuttgard
Stuttgard 5-2 Bordeaux
Asta numai fifa n'a jukt :-j din 12 min d l jok 5 le'a tras de timp se plimba pe teren .
Bft
si ai grija cu gastele ca nu gust glumele proaste....
daca ai vreo nelamurire in leg cu care ii mai bun hai sa jkm un amical sa vedem ca din vorbe toti suntem buni....
cristiano99- Member
- Joburi/Distractii : fotbal
- Mesaj n°16
Djvisi a scris:bai frate nu mam plimbat pe teren dar ce ai fi vrut sa fac daca toti jucatori tai erau la mn in teren sa o dau pe mij sa o recuperezi tu sa imi dai gol?....mai bine imi dau autogol ca ii mai simplu ce draq....si totusi sa dai 5 goluri in primu meci si 3 in al 2-lea si sa am si timp sa ma plimb pe teren nu crezi ca is cam multe minute??cristiano99 a scris:Djvisi a scris:Bordeaux 2-3 Stuttgard
Stuttgard 5-2 Bordeaux
Bft
daca ai vreo nelamurire in leg cu care ii mai bun hai sa jkm un amical sa vedem ca din vorbe toti suntem buni....
Nu frate nu ai tras de timp, Bv tragea portaru nu u:)) k sta q ia in mana pana se frigea, sh q plimbatu:-j
Blue.- Administrator
- Mesaj n°17
cristiano99 a scris:Djvisi a scris:bai frate nu mam plimbat pe teren dar ce ai fi vrut sa fac daca toti jucatori tai erau la mn in teren sa o dau pe mij sa o recuperezi tu sa imi dai gol?....mai bine imi dau autogol ca ii mai simplu ce draq....si totusi sa dai 5 goluri in primu meci si 3 in al 2-lea si sa am si timp sa ma plimb pe teren nu crezi ca is cam multe minute??cristiano99 a scris:Djvisi a scris:Bordeaux 2-3 Stuttgard
Stuttgard 5-2 Bordeaux
Bft
Nu frate nu ai tras de timp, Bv tragea portaru nu u:)) k sta q ia in mana pana se frigea, sh q plimbatu:-j
Daca cel care reclama acest ABUZ nu are dovezi nu putem lua masuri!!
Blue.- Administrator
- Mesaj n°18
Clasamanet Actualizat!!
Djvisi- Member
- Mesaj n°19
ba voi nu sunteti normali? ce masuri sa luati ca nu am facut nimic asteptam sa iasa jucatori sa mi se pozitioneze in atac ce vrei sa fac dic ala ce draq.....si pana la urma se joaca pe goluri nu pe tras de timp si delea frate daca ii ceva neclar hai la un amical sa te convingi poate iti dau si mai multe nu mai tot vb fara rost ca de destea toti suntem in stare....Blue. a scris:cristiano99 a scris:Djvisi a scris:bai frate nu mam plimbat pe teren dar ce ai fi vrut sa fac daca toti jucatori tai erau la mn in teren sa o dau pe mij sa o recuperezi tu sa imi dai gol?....mai bine imi dau autogol ca ii mai simplu ce draq....si totusi sa dai 5 goluri in primu meci si 3 in al 2-lea si sa am si timp sa ma plimb pe teren nu crezi ca is cam multe minute??cristiano99 a scris:Djvisi a scris:Bordeaux 2-3 Stuttgard
Stuttgard 5-2 Bordeaux
Bft
Nu frate nu ai tras de timp, Bv tragea portaru nu u:)) k sta q ia in mana pana se frigea, sh q plimbatu:-jDaca cel care reclama acest ABUZ nu are dovezi nu putem lua masuri!!
|
|